Á la carte

FÖRRÄTTER

Räkcanapé 80:-

En kavring med skivad avocado ringlad senapssås toppad
med räkor serverad på en salladsbädd.

Gubbröra 80:-

Matjessill gräslök dill rödlök kokt hackat ägg och hoppbundet
med majonnäs och creme fraiche serverad på ett rågbröd.

Skaldjurssoppa 80:-

Skaldjurssoppa toppad med aioli och saffransfrästa räkor,
serveras med vitt bröd och smör.

Potatis och purjolöksoppa 60:-

Mixad och redd kokt i grädde toppad med gräslök
serverad med vitt bröd och smör. Lika god kall som varm.

Sallad med lufttorkad skinka 80:-

En kryddad sallad med fetaost och oliver toppad med
lufttorkad skinka och några stänk olivolja.

VARMRÄTTER

Gösfilé 295:-

Ugnnsbakad gösfilé på en bädd av varma rotsaker
serveras med kokt potatis och gräddstuvad rödlök.

Rödtunga 350:-

Rödtunga toppad med kräftstjärtar gratinerat med
västerbottenost serverad med kokt potatis och hummersås.

Kyckling 220,-

Ugnsbakade kycklingbröst fyllda med mozzarella inlindad i
lufttorkad skinka, serverad med råstekt potatis Gj's grönpepparsås.

Fläskfilé 230:-

En helstekt fläskfilé fylld med fetaost och oliver inlindad
i bacon serverad med rostade rotsaker och Gj's pepparsås.

Oxfilé 350:-

En klassisk provenscale helstekt oxfilé på en bädd av råstekt potatis
gratinerad med vitlöksmör serverad med varma broccoli buketter.

EFTERRÄTTER

Kladdkaka 50:-

Serverad med jordgubbar och vispad grädde.

Cheesecake 50:-

Serverad på en spegel av hallonsås toppad med vispad grädde.

Mor Carins ostkaka 50:-

Serverad med sylt och grädde.

Ostbricka 50:-

Tre sorters ost: en vitmögel en blåmögel samt en hårdost, havtornsylt
serveras med ett fat kex.

Fruktfat 50:-

Ett fat blandade både exotiska och vanliga frukter.